MENU
Aula_close Layer 1

Livet i DUS

 

Hverdagen i DUS
DUS er et frirum for børnene efter skoletid, her kan børnene bruge deres fantasi i gennem den frie leg, samt udvikle deres sociale relationer på tværs af alder og køn.

I DUS har børnene mulighed for at benytte sig af vores fantastiske naturskønne område. Vi har en stor legeplads med god plads til at køre på mooncars, cykle, køre på rulleskøjter, lege i legetårnet og benytte vores multi- og pannabane til boldspil m.m. 

Bagved DUS har vi skoven, som børnene bruger flittigt til udforskning af naturen samt til fangelege, rollespil m.m. Derudover har vi også en bålhytte, hvor vi bestræber os på, at lave forskelligt mad hele året rundt. 

Indendørs kan børnene benytte gymnastiksalen til diverse aktiviteter, hvor de fysiske og sociale kompetencer bliver udfordret. 

Børnene kan desuden benytte sig af de rum, som DUS råder over i fællesskab med skolen. Der er her mulighed for at være kreativ. Vi voksne sætter aktiviteter i gang, som børnene kan deltage i, hvis de har lyst. Vi  hjælper og understøtter ligeledes børnene i forhold til deres egne idéer. I DUS arbejder vi efter vores årshjul.

Hver måned kommer der et månedsbrev på intra, som fortæller noget om, hvilke aktiviteter vi planlægger for den kommende måned og andre vigtige informationer. Derudover er der en opslagstavle ved siden af info-tavlen til alle former for information.

 

Mad
I DUS har vi forældrebetalt eftermiddagsmad, som man betaler til 2 gange årligt (juli betalingsfri). Der indbetales 250,- i august og 300,- i januar på
reg nr: 3201 konto: 3402189479.
Børnene har mulighed for at spise eftermiddagsmad fra ca. kl 14.00. Vi bestræber os på, at tilbyde en sund og varieret kost til børnene. 

Det er besluttet fra forældrebestyrelsen, at alle skal deltage i ordningen, eftersom pengene også dækker diverse fester og sociale arrangementer i DUS-tid. 
 

Tøj

Hvert barn har sin egen kasse med navn på, som står nede i omklædningsrummet ved gymnastiksalen. I kassen skal jeres barn have ekstra tøj efter årstiden såsom bukser, trøjer, strømper og undertøj. Et godt råd er, at skrive navn på jeres børns tøj, således at det altid kan finde tilbage til rette ejermand.  

 

Hyggehjørnet 

Hyggehjørnet er et tilbud for børn fra 4.-6. klasse fire gange årligt. Her laver vi noget særligt for de ældste børn i DUS, hvor de får mulighed for at styrke de sociale relationer. Vi planlægger som udgangspunkt at afholde to arrangementer på skolen, og to ude af huset. Hyggehjørnet strækker sig i nogle tilfælde ud over DUSs åbningstid. Eksempler på et hyggehjørne arrangement kan være pizza/film aften, mobilskattejagt, julegaveindkøb i Aalborg Storcenter samt bowling og svømmeture. Børnene får en invitation med skriftlig tilmelding til hvert hyggehjørne.